Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Servicetekniker Älmhult - Växjö

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Toyota som är den starkaste aktören på marknaden växer kontinuerligt och nu söker vi fler medarbetare. Just nu söker vi servicetekniker i Älmhult.

Som servicetekniker på Toyota Material Handling Sweden AB är hög servicestandard och punktlighet viktiga ledord. Du ska se till att våra kunder alltid har en väl fungerande truckpark och att kundernas oplanerade stillestånd alltid tas om hand snabbt och effektivt.

Även om du arbetar väldigt självständigt, ansvarar för din egen planering och hur du löser dina uppdrag, så ingår du i ett team där alla hjälps åt och stöttar varandra vid behov och arbetstoppar.

Vi söker dig som vill jobba i ett engagerat team med ett av världens starkaste varumärken och den starkaste aktören inom materialhantering i Sverige. Vi ser det som en självklarhet att du har vilja, intresse och professionalism i det arbete du utför.

Vi söker Dig:

med teknisk bakgrund, exempelvis fordons-, elprogrammet eller motsvarande kompetenser som kan kombinera fysiskt arbete med administrativa uppgifter som är en engagerad och intresserad teammedlem som ser tekniska problem som en rolig och spännande utmaning som har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

YH-utbildning för servicetekniker, erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskap om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner.

Vi söker dig som hanterar engelska eftersom vi har dokumentation som kan vara på engelska.

B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav.

Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är Älmhult med omnejd.

Vi ser gärna att både kvinnor och män söker tjänsten och vi strävar efter kulturell mångfald.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig servicechef Andreas Mellblom, 073-086 11 49.

Välkommen med din ansökan för att bli en del av ett starkt servicegäng!
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi utvecklar och förmedlar avancerade lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering t.ex; autotruckar och fleet managementsystemet Toyota I_Site.

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder.

Vi erbjuder omfattande kundsupport med kundanpassade tjänster och 24/7 servicetillgänglighet genom avtal. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Mjölby
Organisation & ledning
Företagslogga
Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Älmhult
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Växjö
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Alvesta
Teknik & Ingenjör
Företagslogga