Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ledig tjänst som Återvinningsarbetare hos SSAM

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sprid glädje och bidra till en grönare framtid. Vi söker just nu en återvinningsarbetare till SSAM.

Information om uppdraget:

Är du passionerad för miljön och vill vara en del av en organisation som strävar efter ett Småland utan avfall? Då kan du vara den vi söker! Södra Smålands avfall och miljö (SSAM) är en kommunal samverkansorganisation som ansvarar för avfallshanteringen i fem ägarkommuner i Småland: Markaryd, Lessebo, Tingsryd, Älmhult och Växjö. SSAM har en stark vision om att skapa ett hållbart Småland där allt material återanvänds eller återvinns på ett effektivt sätt.

På SSAM handlar värdeorden om Glädje, Respekt, Framåtanda, Hållbarhet, Tillsammans som ledstjärna i arbetet med att främja miljövänliga metoder och cirkulär ekonomi. Nu söker vi en samordnare/chaufför som kommer att spela en nyckelroll i arbete för en bättre framtid.

Vi söker just nu en återvinningsarbetare till Avfallsanläggningen Äskya i Älmhult.

Vi söker dig som vill trivs med att köra hjullastare och eventuellt grävmaskin då merparten av ditt arbete är att köra maskin. I arbetet ingår kundkontakter och du ansvarar för att det är ordning och reda på anläggningen, beställning av hämtning av olika material från anläggningen, bidrar till utveckling av rutiner och aktiviteter på anläggningen för att främja ökat återbruk och återvinning i linje med verksamhetens mål. Du kommer att hantera deponin samt in och ut transport av material som skall iväg från anläggningen.

Detta söker vi:

Arbetet är förlagt dagtid men det kan förekomma kväll och helgarbete. Vidare kommer du att utgå från Äskyas anläggning men du kommer även kunna vid behov vara behjälplig vid andra anläggningar som SSAM har.

Viktigast av allt är dina personliga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid egenskaper som ansvarskänsla, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker en person som är engagerad, självgående och har en positiv attityd till arbete och kollegor. Om du tror att du har de kvalifikationer och egenskaper vi söker, ser vi fram emot att få din ansökan. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag

Sökord: Renhållningsarbetare, återvinningsarbetare, ÅVC, Maskinförare

Sökord: Renhållningsarbetare, återvinningsarbetare, ÅVC, Maskinförare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare