Underhållstekniker

Underhållstekniker

Stena Aluminium i Älmhult söker ny medarbetare till underhållsavdelningen

Din nya roll
Du blir en viktig del av vårt team med underhållstekniker som tillsammans arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll av utrustningen i vår produktionsanläggning. Främst kommer du att arbeta med avhjälpande underhåll där du utgör det första kontaktskiktet mellan produktion och underhåll. Arbetsuppgifterna består av att identifiera kvarvarande ärenden från föregående skift och att sedan avhjälpa dessa, eller eskalera vid behov.

Arbetstiden är i dagsläget 3-skift där du jobbar förmiddag, eftermiddag och helg följt av en frivecka.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en verkstadsutbildning, alternativt att du har tidigare erfarenhet av underhållsarbete och arbete med förebyggande underhållsinsatser. Vi ser gärna att du har kunskap inom ett eller fler av nedanstående områden:
  • Hydraulik,
  • Svetsning,
  • Maskinbearbetning,
  • Styr- och reglerteknik
Hos oss på Stena Aluminium kommer säkerheten alltid först och vi söker dig som har ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Som person är du självgående och driven, med en förmåga att se när saker behöver göras. För att kunna hantera de olika utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, ha ett stort intresse för teknik och en förmåga att prioritera i dina arbetsuppgifter vid akuta händelser. Vi ser det som en självklarhet att du har lätt för att samarbeta med andra, samt att du trivs med att arbeta både självständigt och i ett team.

Vad kan vi erbjuda dig?
Stena Aluminium är en del av Stena Metallkoncernen, en familjeägd koncern, som har ett långsiktigt perspektiv på människor, miljö och kunskap. Vi strävar efter att göra vår verksamhet så hållbar som möjligt för att skydda vår gemensamma miljö. Vår underhållsavdelning har en spännande utvecklingsresa framför sig som innebär att vi går mot ett mer proaktivt och förebyggande arbetssätt. Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter. Här finns goda möjligheter att utvecklas och du bidrar med ditt eget driv. Vi stöttar dig längs vägen. Vi tror på att varje lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer.

Ansökan
Kan detta vara ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att kontakta Johan Bengtsson på telefonnummer 010-445 9546. Urvalsprocessen sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (20 dagar kvar)