Hoppa till innehåll
Playbox logotyp

Ekonomichef till Play Box, Älmhult

Publiceringsdatum
13 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du i det mindre, entreprenöriella bolaget och triggas av en bred roll där du får röra dig mellan det operativa och strategiska? Om det dessutom ligger i din natur att driva utveckling och förbättring kan detta vara en perfekt roll för dig.

Du får ansvar för både redovisning och ekonomistyrning och leda ekonomifunktionen med en ekonomiassistent. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ledning och utveckling av bolagets ekonomifunktion.
  • Tillsammans med VD och övriga i ledningsgruppen vidareutveckla bolaget på såväl lång som kort sikt
  • Övergripande ansvar för bolagets redovisning såsom periodbokslut, årsredovisning och koncernrapportering.
  • Löpande internrapportering, uppföljningar och analyser.
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du har sannolikt universitetsutbildning och troligen redan idag en liknande ledande ekonomibefattning. Men vi uppmuntrar även dig med rätt ambitionsnivå och goda erfarenheter inom redovisning, rapportering och analys att visa ditt intresse.

Personliga egenskaper:

Du känner dig trygg i din person och kompetens, har en hög ambitionsnivå och en naturlig förmåga att inspirera och driva förändrings- och förbättringsarbete. Du söker förståelse och lösningar och agerar proaktiv för att utveckla såväl dig själv som ekonomifunktionen och verksamheten i sin helhet.

Vad erbjuder Play Box?

Play Box är ett framgångsrikt bolag som värnar om sin entreprenöriella och prestigelösa arbetsmiljö. Verksamheten präglas av ett miljö- och hållbarhetsperspektiv och bidrar till barns lärande och utveckling. Play Box erbjuder en nyckelroll på bolagets vidare resa och utveckling.

Om Play Box

Play Box har en lång historia och levererar pyssel till ett 30-tal länder. Bolaget omsätter ca 100 mkr, har ett 40-tal anställda i Sverige och ett helägt dotterbolag i Kina. I Älmhult finns förutom huvudkontor även produktions- och lagerverksamhet. Tillväxttakten är stark med stabila marginaler.

Play Box ingår i Lekolar Group.

Läs mer på www.playbox.se eller titta på denna film.


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Play Box med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson på 070-166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se eller Talent Acquisition Specialist Joanna Nestenius på 070-466 18 66, joanna.nestenius@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Playbox logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu