Till vårt trevliga kundföretag Melament AB i Älmhult söker vi nu en duktig och utvecklingsbar Svarvare med goda kunskaper i programmering samt ett genuint intresse för produktion och tillverkningsindustrin.

Du svarvar i mindre serier och har i huvudsak hand om två olika svarvar där hög noggrannhet och mätteknik är extra viktigt.  

Inledningsvis får du en gedigen introduktion och upplärning för att på sikt, självständig, kunna ställa, rigga och köra maskinerna och utföra enklare underhåll på de. Då Melament har relativt korta serier får du som anställd möjlighet att kontinuerligt utvecklas i rollen som svarvare, varför vi gärna ser att du är en modern och nytänkande produktionsmedarbetare.

Är du redo för en spännande utmaning som kan leda till ett långsiktigt jobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna inom CNC. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som Svarvare med goda kunskaper i programmering. Du är van vid att ställa och köra maskiner för kortare serier och har ett högt kvalitetstänk. Likaså har du ett genuint intresse för att arbeta med ständiga förbättringar, Lean och 5S.  

Som person är du en god lagspelare, någon som tar ett stort ansvar för arbetet och som gärna ställer upp och hjälper andra. Lojalitet, arbetsvilja och flexibilitet, är andra goda egenskaper som kännetecknar ditt sätt att vara och arbeta. Hos Melament får du kontinuerlig personlig utveckling, något som även du själv värdesätter högt.

Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.  
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid 10 timmar per dag, måndag till torsdag.
Lön: Individuell lönesättning.
Ansökningstid: Senast 5 mars. 
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.melament.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (32 dagar kvar)