Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Lagerarbetare till kund i Älmhult

Ansök nu
Ser du dig själv som en driven, engagerad person som motiveras av att ha variationsrika arbetsdagar och med ett arbete som kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Är du intresserad av att lära dig mer av lager och logistik? Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som lagerarbetare. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Det här är ett kortare uppdrag på ca 4 månader med goda chanser till förlängning med start omgående. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid samt ha b-körkort och tillgång till bil.

Om jobbet

Som lagerarbetare kommer du bland annat arbeta med:
  • Orderplock
  • Packning
  • Se till att rätt material finns på rätt plats
  • Lagerhantering/Sortering
Kvalifikationer

Vi söker dig som
  • Har truckkort A1, A2, B1, B3
  • Har god fysik då tunga lyft förekommer
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom lager och logistik samt har god truckvana.

Som person tror vi att du är driven, engagerad och arbetsvillig. Vi ser även att du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och stresstålig. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och nå resultat.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Älmhult
Tillsättning: Omgående
Arbetstider: Måndagar och tisdagar: 06.00 - 16.00
Onsdag och torsdag: 07.00 - 16.00
Fredagar: 07.00 - 14.00

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Andersson via epost:

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare