Produktions- och lageradministratör

Produktions- och lageradministratör

Till vårt trevliga kundföretag W5 Solutions Production AB i Älmhult söker vi en noggrann och ansvarsfull Produktions- och lageradministratör. Läs gärna mer om vår kund på www.w5solutions.se

W5 Solutions Production AB befinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en driven och ansvarsfull medarbetare. Företaget verkar inom innovation och högteknologi och erbjuder dig en spännande och mångsidig roll med ansvar för:
  • In- och utleveranser samt lagerhantering
  • Leveransbevakning och leveransuppföljning
  • Transportbokningar och leverantörskontakter
  • Reklamationsarbete
  • Avrop och inköpsadministration
  • Tulladministration
Tjänsten är en koordinerande roll mellan produktion och lager där du agerar Produktionsansvariges högre hand och rapporterar direkt till honom.

Din profil

Du som antar denna utmaning innehar minst gymnasial utbildning. Utöver din utbildning har du goda tekniska och administrativa kunskaper, gärna från ett tillverkande bolag eller från logistikbranschen. Du har goda kunskaper i affärssystem, gärna Monitor samt talar och skriver såväl svenska som engelska. Med fördel har du även erfarenhet av att läsa och tolka konstruktionsritningar samt är van att arbeta i Excel.

Vidare trivs du att arbeta i en internationell miljö, är en utåtriktat och servicemind person med god samarbetsförmåga. Du är en duktig organisatör och trivs

med att skapa ordning och struktur i din vardag, vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt brinner för områdena produktion och logistik. För att vara behjälplig med andra förekommenade serviceuppgifter ser vi gärna att du har B-körkort. Är du redo för en ny utmaning i ett spännande tillväxtbolag?

Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders provanställning för att därefter övergå i en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Älmhult.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Senast 17 november.
Mer info
Kontaktperson Nanny Nilsson
Telefon 0470730196
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!