Verkstadsmedarbetare till företag i Älmhult

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi en verkstadsmedarbetare med start under hösten. Kunden som ligger i Älmhult arbetar med legotillverkning av plåt och rörprodukter. Företaget är i behov av att ersätta naturliga pensionsavgångar. Hos vår kund i Älmhult arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med god laganda och trevliga kollegor!

Som verkstadsmedarbetare har du olika arbetsuppgifter så som borrning, kapning, slipning etc. Vi söker därför dig som kan lite om mycket och trivs i en bred arbetsroll.
Du har en industriteknisk utbildning i grunden och gärna arbetserfarenhet sedan tidigare!

Vi tror att du bor i eller med rimligt pendlingsavstånd till Älmhult. Ett krav för att söka tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil samt behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du ödmjuk, noggrann, flexibel och ser till helheten.

Arbetet är förlagt dagtid med Älmhult som arbetsort.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Linnea Möricke

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.