Produktionspersonal och mekaniker till Älmhults gjuteri

Om jobbet

Jobbeskrivning

Till Älmhults gjuteri söker vi nu två personer som vill arbeta i ett familjärt och framåtsträvande företag. Älmhults gjuteriet är ett dotterbolag inom Holsbygruppen som består av fem bolag som utvecklar, gjuter och bearbetar gods.
Arbetsmiljön på Älmhults gjuteri präglas av bra värderingar, högt säkerhetstänk och en god stämning. För att tillgodose marknaden behövs nu förstärkning av ytterligare två personer. Vill du bli en del av Älmhults gjuteri och Holsbygruppen har du nu chansen!
Vi söker en person för allmänt förekommande arbete i produktionen så som kärnmakeri, formning, gjutning och blästring. Vi ser att du är tekniskt kunnig och har viss erfarenhet av att jobba inom industri sedan tidigare.
Vi söker också en industrireparatör/mekaniker som ska arbeta med det dagliga och långsiktiga underhållet inom företaget. Vi ser gärna att du är mekaniker med viss erfarenhet. Om du innehar BB2 behörighet och kunskaper inom svetsning är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel i den mån att du trivs med varierade arbetsuppgifter. Du är ödmjuk och noggrann och ser det som en självklarhet att alla hjälps åt i det dagliga. Du är prestigelös i ditt arbete och en gedigen problemlösare!

Tjänsten är en visstidsanställning med chans till förlängning för rätt personer. Startdatum är den 25 september 2017, ansök därför redan idag.
Arbetstiderna är förlagda dagtid och uppdraget är beläget i Älmhult.

Stort fokus i rekryteringsprocessen kommer ligga på vem du är som person och vilken inställning du har. Vid frågor gällande tjänsten maila ansokan.vaxjo@uniflex.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Linnea Möricke

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.