Student sökes som maskinoperatör på deltid i Älmhult!

Student sökes som maskinoperatör på deltid i Älmhult!

Är du student, har datavana och är inte rädd för att hugga i där och när det behövs? Vill du arbeta inom möbelindustrin? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu medarbetare till vår kund i Älmhult. Vår kund är ett internationellt värderingsstyrt möbelföretag med intresse för livet hemma. Vi söker dig som vill arbeta i produktionen med arbetsuppgifter som övervakning, göra kvalitetsrundor och montering. Arbetsuppgifterna innefattar också mindre städarbeten för att hålla rent kring arbetsplatsen. Arbetspassen är varierande och kan förekomma dag, kväll, och natt.

Eftersom tjänsten är på deltid är det ett krav att du har en annan huvudsaklig syssla eller studier på minst 50% att sysselsätta dig med. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt hos kund. Låter detta intressant? Sök redan idag!

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker dig som är social och driven. Det är meriterande om du har truckkort. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik. Meriterande om du innehar godkänt härdplatsintyg. Då tjänsten är belagd i Älmhult ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com