Student sökes som budbilschaufför i Älmhult!

Student sökes som budbilschaufför i Älmhult!

Älskar du att köra bil och vill arbeta som budbilschaufför? Trivs du i en roll med kundkontakt och vill du jobba extra på förmiddagarna utanför dina studier? Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag!

Information om uppdraget:

Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Blekinge, Skåne och Småland. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya erfarenheter i såväl arbete som i ansvar. Ett meriterande jobb för vidareutveckling och vi söker dig som ständigt är villig att visa framfötterna och ständigt är hungrig på ny kunskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Transportera och leverera produkterna i Blekinge, Skåne och Småland.
  • Stötta upp i kök med tillverkningen av produkterna.
Arbetet är förlagt måndag-fredag mellan 5:00-9:00. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2-3 pass i veckan utöver dina studier men gärna mer.

Du kommer i tjänsten att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är student på högskola, komvux eller universitet. Det är även krav på att du har B-körkort och att du gärna haft körkortet i minst 1 år samt har god körvana. Om du har erfarenhet av distribution sedan innan ses det som meriterande, men inget krav.

Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Du har med fördel erfarenhet av resturangbranschen.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan omgående!

Vi jobbar med löpande urval för tjänsten så sök redan idag! Ansöker gör du via www.studentconsulting.se
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com