Spännande extrajobb inom industri!

Spännande extrajobb inom industri!

Är du en driven person och vill jobba i en målstyrd organisation? Studerar du till högskoleingenjör inom teknik, maskin, ekonomi eller vill du helt enkelt ha erfarenhet av ett internationellt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu industrimedarbetare till vår kund i Älmhult med omgående start. Vår kund är ett internationellt värderingstyrt möbelföretag med intresse för livet hemma. Arbetsuppgifterna består av övervakning, justering och kontroll av produktionen. Andra arbetsuppgifter kan även förekomma så som montering, städ eller liknande. Arbetet är förlagt till skiftgång vilket innebär att såväl dag- som nattpass förekommer. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Du som söker måste vara student på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Har du ett tekniskt intresse är detta meriterande. Vidare är du en person som har viljan att lära dig nya saker och gör det med stor entusiasm. Du har en positiv inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en person som trivs med att jobba i grupp, ta eget ansvar och är lösningsorienterad. Då det kan förekomma tunga lyft är det bra om du har god fysik. Då tjänsten är belagd i Älmhult ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com