Montör sökes på deltid till Älmhult!

Montör sökes på deltid till Älmhult!

Är du en driven student som söker extrajobb under hösten? Vill du jobba i en målstyrd organisation inom möbelindustrin? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu medarbetare till vår kund i Älmhult. Vår kund är ett internationellt värderingsstyrt möbelföretag med intresse för livet hemma. Vi söker dig som vill ta del av en spännande industri med arbetsuppgifter inom montering och packetering.

Arbetet föreligger måndag-fredag. Arbetstiderna är varierande, både förmiddag, eftermiddag och kväll kan förekomma. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta omgående och kommer fortlöpa under hösten. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier. Tveka inte och sök redan idag!

Detta söker vi:

Du som söker måste vara student på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker dig som är social och driven. Det är meriterande om du har truckkort. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra, att du har lätt för att lära dig nya saker samt har ett intresse för teknik. Meriterande om du innehar godkänt härdplatsintyg. Då tjänsten är belagd i Älmhult ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com