Industrielektriker sökes på heltid i Älmhult!

Industrielektriker sökes på heltid i Älmhult!

Har du erfarenhet av el och industri? Söker du nya utmaningar och vill på en spännande och varierande arbetsplats inom industri? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu medarbetare till vår kund i Älmhult. Vår kund är ett internationellt värderingsstyrt möbelföretag med intresse för livet hemma. Vi söker dig som vill arbeta som industrielektriker inom ett spännande och väletablerat företag!

Som industrielektriker arbetar du med service, reparationer och ombyggnationer. Arbetet kan vara både elektriskt och mekaniskt för arbete kring såväl lokal som maskiner. Du är en självgående person som älskar utmaningar, drivs av problemlösning och som är noggrann i det arbete du utför. Du har en god fysik, då arbetet kan vara tungt.

Tjänsten är ett långsiktigt bemanningsuppdrag på heltid med möjlighet till övertagning av kundföretaget. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Du har med fördel kunskaper inom mekanik och programmering. En bakgrund som industrielektriker, maskinmekaniker eller inom en större processindustri är mycket meriterande. Du behöver även goda IT-kunskaper. Att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer är avgörande. Vi eftersträvar även en noggrannhet hos dig som söker samt en god analytisk förmåga.

Då tjänsten är belagd i Älmhult ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Är du intresserad av tjänsten? Sök då redan idag, eftersom tjänsten är tänkt tillsättas så fort vi hittat rätt person för uppdraget.

Sökord: Elektriker, IT, Mekanik, El, Industrielektriker

Sökord: Elektriker, IT, Mekanik, El, Industrielektriker
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com