Är du maskintekniker och vill arbeta på en spännande industri i Älmhult?

Är du maskintekniker och vill arbeta på en spännande industri i Älmhult?

Vi söker nu maskintekniker/underhållstekniker till vår kund i Älmhult. Är du lösningsorienterad, ansvarstagande och är tekniskt lagd? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en maskintekniker. För att trivas i tjänsten är det centralt att du ständigt arbetar mot att effektivera olika processer samt aktivt arbetar i förebyggande syfte. Det blir även din uppgift att utbilda samt stötta resten av organisationen i det dagliga arbetet samt eventuella projekt eller förändringar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Identifiera eventuella förbättringar i processer
  • Arbeta i förebyggande syfte samt ständigt utveckla detta arbete
  • Vara operatörerna behjälplig i underhållsarbetet samt eventuella problem med maskinerna
  • Regelbundet utbilda operatörerna
  • Delta i diverse tekniska och/eller processrelaterade projekt
  • Arbeta enligt företagets värderingar
  • Göra felsökningar
Detta söker vi:

För att vara lämplig för rollen ser vi att du har mycket goda underhållskunskaper samt relevanta färdigheter inom mekanik och/eller elektronik.

Som person drivs du att konstant hitta nya, effektiva sätt att arbeta gällande att spara tid, pengar, material, energi samt andra resurser. Du är en strukturerad och metodisk person som alltid ligger steget före när det kommer till att vara proaktiv. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök redan idag, ansökningar behandlas löpande.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com