Ekonomiansvarig till STAPPERT Sverige AB

Ekonomiansvarig till STAPPERT Sverige AB

Om kunden
STAPPERT Sverige AB erbjuder ett unikt sortiment av rostfria produkter i kombination med kunskap, engagemang och effektiv distribution till industrikunder på den nordiska marknaden. Bolaget är en del av den internationella JACQUET METALS gruppen. I Sverige omsätter man nära 300 miljoner kronor och har ett trettiotal anställda. STAPPERT finns representerade med ett servicelager och administration i Älmhult samt försäljningskontor i Malmö, Norrköping och Kungsbacka.

STAPPERT erbjuder produkter, service och kunskap i samarbete med sina kunder där man jobbar efter värdeorden Långsiktighet - Ansvarstagande - Öppenhet - Resultat.

Är du en erfaren ekonom som jobbar med kvalificerad redovisning? Har du erfarenhet av att jobba i en internationell koncern och är intresserad av controlling?
Vi söker nu en Ekonomiansvarig för en rekrytering till vår samarbetspartner STAPPERT Sverige AB, med placering på bolagets huvudkontor i Älmhult.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att arbeta med fokus på månads -och årsbokslutsrapportering och medföljande rapporteringsflöde. Då bolaget redovisar enligt IFRS är tidigare erfarenhet av redovisning inom detta regelverk meriterande.
Vidare innebär tjänsten att du kommer att arbeta med uppföljning av budget, prognosarbete, lagerredovisning, kostnadsuppföljning samt agera bollplank internt inom organisationen. Tjänsten rapporterar till den lokala ekonomichefen i Älmhult.

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet i roller med kvalificerad redovisning. Du är van vid att arbeta verksamhetsnära samt har erfarenhet av många kontaktytor och rapporteringsflöden. Du har ett gott siffersinne, en utpräglad analytisk förmåga och är duktig på att se samband och finna avvikelser.

Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är en analytisk person som har lätt för att sätta dig in i och förstå system samt van vid att arbeta metodiskt med eget driv mot uppsatta mål. Vidare är du noggrann, samarbetsvillig, kommunikativ och prestigelös.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767 76 01 90
Område Älmhult
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (14 dagar kvar)