Elektronikmontör sökes till NATEK Power Systems AB

Elektronikmontör sökes till NATEK Power Systems AB

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Elektronikmontör till NATEK Power System i Älmhult.

NATEK Power Systems är ett starkt växande elektronikföretag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi kundspecifik elektronik till både den civila och militära marknaden.

Dina främsta arbetsuppgifter som Elektronikmontör hos Natek:
- Utföra monteringsarbete enligt arbetsinstruktion.
Exempel på monteringsarbeten: montera elektroniska komponenter på kretskort, ingjutning av kretskort i små lådor, hantering av våglödsmaskin och mjuklödning av bla kablage.
  • Kontrollera och godkänna eget utfört arbete för nästkommande arbetssteg.
  • Ansvara för att materiel som upptäcks avvika från ställda krav spärras.
  • Åtgärda produkter som upptäcks avvika från ställda krav.
  • Ständigt ifrågasätta och sträva efter ständiga förbättringar.
Din profil
För tjänsten som Elektronikmontör vänder vi oss till dig som har gymnasial elektronikutbildning eller motsvarande kompetens.

Du som person är positiv, noggrann, strukturerad och nyfiken. Du trivs och motivas av att arbeta med konstanta förbättringar och arbetar gärna i grupp.Vi ser gärna även att du som söker har en god servicekänsla, är trygg i dig själv, är representativ och har viljan att göra ett bra jobb.

Känner du igen dig? Skicka din ansökan omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdag
20180927

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 0470 78 80 51
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.