Studenter för extra jobb sökes inom ekonomi/administration!

Studenter för extra jobb sökes inom ekonomi/administration!

Studenter för extra jobb sökes inom ekonomi/administration till företag i Älmhult!
Brinner du för siffror och administration? Är du dessutom student och söker efter ett extrajobb inom administration/ekonomi under vårterminen, då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter som ekonomiassistent innebär bland annat att du kommer hantera leverantörsreskontra, löpande betalningar och bokföring av in- och utbetalningar.

Administrativa uppgifter så som posthantering och viss telefoni kommer också vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter.

Din profil
För att passa till tjänsten krävs det att du är ambitiös och noggrann i ditt utförande. Vidare krävs det att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Tidigare erfarenhet från liknande tjänster är meriterande, men inget krav.

Du som person är ansvarsfull, strukturerad och har en analytisk förmåga. Du trivs och motiveras av att arbeta med siffror och administration och vill leverera en bra kvalité.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under våren 2019. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Älmhult

Arbetstid: Varierande

Lön: Enligt Kollektivavtal

Du kommer att arbeta som konsult via Maxkompetens. Har du frågor angående tjänsten? kontakta gärna Lisa Andersson, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0766-61 87 940.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)