Inköpscontroller till Affari AB

Inköpscontroller till Affari AB

Inköpscontroller till Affari AB
Med visionen "Att inspirera till en unik känsla i alla rum, för alla tillfällen" har Affari framgångsrikt blivit en av Sveriges största grossister inom heminredning. Nu söker vi en erfaren Inköpscontroller som vill bli en del av ett engagerat Inköpsteam på Affari i Osby. Det här är en nyinrättad tjänst där du får stor möjlighet till påverkan och utveckling.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Inköpscontroller är du involverad i hela inköpsprocessen och arbetar analytiskt med att utveckla och effektivisera denna. Dina främsta arbetsuppgifter består av:
  • Uppföljning, analys och rapportering av nyckeltal såsom lagernivåer, kapitalbindning, prisutveckling samt beslutsunderlag för kampanjer.
  • Driva proaktivt förbättringsarbete inom områden där avvikelser eller förbättringspotentialer har identifierats.
  • Bistå inköpschef och sortimentsansvarig med inköpsanalyser inom respektive inköpskategori.
  • Arbeta aktivt med att utveckla analysmetoder samt skapa olika former av varningssystem.
  • Utveckla befintliga metoder för kategoristyrning samt vara ett stöd till sortimentsansvarig.
Du kommer att tillhöra ett team med olika funktioner inom inköp som idag består av 6 personer, du rapporterar till Inköpschefen.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll tillsammans med erfarenhet av inköp i en produkt- och sortimentsbaserad bransch. Har du tidigare arbetat inom retail så är detta meriterande. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi eller inköp. Du har kunskap inom affärssystem, här arbetar man i Pyramid. Du har goda kunskaper inom både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är av största vikt! Vi söker en analytisk och strukturerad person som kan bidra till det strategiska arbetet. Du är självständig, flexibel och kan växla fokus till där det behövs för stunden. Som person är du kommunikativ och samarbetsvillig- en riktig lagspelare som sätter laget före jaget.

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

Placering: Osby

Start: Omgående

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, dagtid

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och att vi hör av dig snarast då vi kommer att arbeta med ett löpande urval. Detta är en direkt rekrytering till Affari AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-781 44 82 eller Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 29/4 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Mer om affari ab
Läs gärna mer om Affari på deras hemsida, www.affariofsweden.com
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Älmhult
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.