Till vår kund MSE Engineering AB i Älmhult söker vi en ansvarsfull och självständig Inköpare på 50%. Tjänsten kan efterhand komma att öka i tjänstgöringsgrad och arbetsinnehåll, men inleds på halvtid men flexibla arbetstider.

MSE Engineering ingår i W5 Solutions AB koncernen och befinner sig i en spännande tillväxtfas. Är du redo för en ny utmaning och dessutom har möjlighet att arbeta deltid? Då kanske det är just dig vi söker!

Som Inköpare arbetar du främst med operativt inköpsarbete, lagersaldohantering samt leverantörskontakter och administration. Tjänsten kan på sikt komma att utvecklas mer inom inköpsområdet, alternativt kombineras med andra admninstrativa arbetsuppgifter inom koncernen.

Rollen är som klippt och skuren för dig som trivs i en omväxlande vardag där såväl löpande arbete som projektarbete ingår. MSE Engineering erbjuder ett stimulerande och intressant jobb i en internationell miljö där det goda samarbetet och det trevliga arbetsklimat står i fokus.

Din profil

Du som antar denna utmaning innehar någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom inköp eller logistik. Utöver din utbildning har du minst ett par års praktiskt erfarenhet som inköpare, med fördel från tillverkningsindustrin. Du trivs i en internationell miljö, har erfarenhet av att arbeta utåtriktat och är en god lagspelare som växer med ansvar.

Som person är du driven, ansvarsfull och teknikintresserad. Med sinne för ordning och struktur tror vi att du har rätt förutsättningar för att båda trivas och utmanas i denna roll. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt innehar du B-körkort. Erfarenhet från Monitor och Excel ser vi som högst önskvärt.

Tjänsten inleds på ca. 50% via Empleo och kan efterhand komma att utökas. Har du en egen firma eller ett annat jobb på deltid är vi öppna för att inledningsvis kombinera dessa båda uppdrag.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi rekryterar löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Älmhult.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Ansök senast 31 januari.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Älmhult
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!