Driven industriarbetare inom tung industri

Driven industriarbetare inom tung industri

Arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren industriarbetare inom tung industri till vår kund i Älmhult.
Du har tidigare erfarenhet av tung industri och inte rädd för att utföra tyngre lyft och truckkörning, krav är att du har erfarenhet av motviktstruck samt hjullastare.

Formell Kompetens
  • Truckkort BI + C2 samt B körkort
  • Gymnasiekompetens
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
Är du ansvarsfull, självgående och säkerhetsmedveten är detta rätt plats för dig! Som person har du viljan att växa och utvecklas. Du är strukturerad och gillar ordning och reda samt intresserad av att arbeta med förbättring och säkerhetsarbeten.

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: Skift

Tjänstgöringsort: Älmhult

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Louise Öman, 072- 254 11 19, louise.oman@lernia.se
Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.