SERVICETEKNIKER TILL KRONOBERGS BILAFFÄR I ÄLMHULT

SERVICETEKNIKER TILL KRONOBERGS BILAFFÄR I ÄLMHULT

Vill du arbeta med Opel, Saab samt till viss del andra bilmärken? Då är Kronobergs Bilaffär i Älmhult företaget för dig! Vi söker nu en servicetekniker som har ett genuint intresse för vårt moderna sortiment och som vill vara med att vidareutveckla servicemarknaden. Placering för tjänsten är i Älmhult.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss handlar dina arbetsuppgifter främst om att serva, felsöka och reparera. I ditt arbete kommer du även ha en del kundkontakt.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker årligen att åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera högklassigt arbete och överträffa kundernas förväntningar.

Din profil
Vi söker en positiv person som har ett brinnande intresse för jobbet som servicetekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Erfarenhet minst 3 år i yrket.
  • Erfarenhet eller god kännedom bilelektronik.
  • Avslutad gymnasieutbildning, med inriktning mot fordon eller teknik
  • Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
  • B-kortkort
På Kronobergs Bilaffär erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat där du tillsammans med kollegor får vara med att utveckla verksamheten framåt. Genom högklassiga produkter, engagerad personal och hög kundservice skapar vi entusiasm för våra märken.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är 2019-06-29 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anders Karlsson 0470-71 91 28.

Maila din ansökan märkt med (Servicetekniker Älmhult) till följande mailadress: jobb@kronobergsbil.se
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Kronobergs Bilaffär i Växjö, Ljungby, Älmhult och på Laholms bilaffär hittar du ett brett och starkaste sortiment av bilar. Våra nybilsmärken är Opel, Honda, Suzuki, Isuzu Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth. Vi erbjuder service på märken som Honda, Opel, Suzuki, Isuzu, Saab, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Chevrolet, Can-am och Sea-doo. Vi är idag 100 anställda och har en omsättning på ca 450 MSEK