CNC-operatör sökes till HEMA Rostfritt AB

CNC-operatör sökes till HEMA Rostfritt AB

Är du en erfaren CNC-operatör som söker ett arbete med stor variation? Vill du dessutom ingå i ett familjärt team med en härlig gemenskap? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-operatör hos HEMA kommer du att ingå i ett team av 4 personer som tillsammans kommer att ansvara för bearbetning i 20 maskiner. Du kommer bland annat att arbeta med fräsning, svarvning och borrning.

Din profil

Vi söker dig som är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är en positiv och ödmjuk person som vill bidra till arbetsplatsens härliga stämning. Med din prestigelösa inställning har du ingenting emot att hugga i där det behövs.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Meriterande:
  • Bakgrund inom industri
  • Allmän datavana
Villkor

Placeringsort: Älmhult
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-tors 06.30-16:15 fredag 06:30-11:45

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, CNC-Operatör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 19 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HEMA Rostfritt AB är ett familjeföretag som grundades 1971. Under verksamhetens nästan femtioåriga historia har målsättningen alltid varit att arbeta nära kunderna och ofta delta i utvecklingen av nya produkter och kundspecifika lösningar. Att bidra med erfarenhet från arbete med rostfritt material, från de kunniga medarbetarna, har visat sig vara ett framgångskoncept för att ha full kontroll på tillverkningen och i slutändan kunna leverera kvalitetsarbete i tid till kunderna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.