Metallarbete/Svetsning

Metallarbete/Svetsning

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en manuell Svetsare för omgående uppdrag. Som Svetsare hos vår kund kommer du i första hand arbeta med manuell svetsning i grövre plåt. Rollen ställer krav på ordning och reda samt noggrannhet och goda kunskaper i ritningsläsning. Du kommer att svetsa MIG/MAG där noggranhet och god kunskap och erfarenhet inm svetsning är viktigt för att lyckas i rollen.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som manuell svetsare med känsla för både kvalitet och noggrannhet. Du fungerar väl i grupp, bidrar med bra inställning och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med mycket hög nivå. Vi ser gärna att du har licens för mig/mag.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten.

Erfarenhet av robotsvets är även det meriterande för tjänsten.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Älmhult. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
  • Uppstart: Omgående.
  • Ort/Placering: Älmhult.
  • Omfattning:
  • Heltid, dagskift.
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se
Mer info
Kontaktperson Ted Lindstam
Telefon 0470730194
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!