Licenssvetsare sökes till Älmhult VS

Licenssvetsare sökes till Älmhult VS

"Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt".

Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänst något för dig.

Arbetsuppgifter
Till vår VS-avdelning i Älmhult söker vi en licenssvetsare med VVS-certifiering. Tjänsten innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet som vs-montör innebär att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder.

Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll. Vi genomför även stamrenoveringsprojekt och ROT-projekt. Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort.

Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Vem är du?
Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och svetsare med några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har svetskompetens med Gas och/eller TIG samt dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation. Körkort är ett krav eftersom arbetsplatsen är Älmhult med omnejd.

Du har ett brinnande teknikintresse och trivs med att arbeta både kundorienterat och självständigt. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Ansök
Välkommen med din ansökan till oss senast den 6 januari 2020. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss följ oss på Facebook eller Instagram.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (45 dagar kvar)