Verkstadschef Älmhult

Verkstadschef Älmhult

Atteviks kombinerar starka attraktiva varumärken med ett familjärt arbetssätt. Dels hur vi dagligen utvecklar våra arbetsroller men även gällande aktiviteter på och utanför arbetet. Vi agerar med väl förankrade värderingar (Långsiktighet, Ordning & Reda, Lyhördhet och Respekt) som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Atteviks vill samtidigt gå i första ledet gällande Hållbarhetsfrågor inom branschen och det är ett arbete som aldrig blir färdigt. Låter det bra?

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en driven och engagerad Verkstadschef till Älmhult, i rollen som Verkstadschef kommer du att leda och utveckla 8 medarbetare mot sina och Atteviks mål.
  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
  • Leda och utveckla Teamets verksamhet.
  • Coacha och leda dina medarbetare.
  • Ansvara för den dagliga driften så att ekonomiska och kundnöjdhets mål uppnås.
  • Arbeta med sammanställningar, utvärderingar, handlingsplaner med mera
  • Kundmöten.
  • Du rapporterar till Servicechefen för Volkswagen på Atteviks
Vem är du?

Du har ett stort engagemang samt coachande förhållningssätt som vill utveckla dina medarbetare och verksamheten mot uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av att leda personal samt har god administrativ förmåga är viktiga egenskaper för rollen och erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, B-körkort är ett krav.

Ansökan och frågor Mer information om rollen, kontakta vår Servicechef Håkan Fransson på hakan.fransson@atteviks.se eller på telefon 0470-75 31 01

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Älmhult.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (33 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2,5 miljarder och har ca 450 anställda.