Reservdelsansvarig Älmhult

Reservdelsansvarig Älmhult

Vill du arbeta med de hetaste varumärkena inom fordonsindustrin? Vill du tillhöra ett företag med starka värderingar och med ett stort hållbarhetsfokus? Är det du?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Reservdelsansvarig kommer du att ansvarar för inköp, att inventeringar sköts löpande, fakturahantering och övriga administrativa uppgifter. Försäljning mot externa och interna kunder förekommer dagligen. Din dag kommer att vara varierande i en tempofylld miljö där toppservice mot våra interna och externa kunder är nyckelordet.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för service på ett positivt och lösningsorienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från lager och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. God datorvana är ett krav.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?

Du får genom anställning hos Atteviks möjlighet att arbeta med en av de ledande aktörerna inom bilbranschen och bli en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi hoppas att du:
  • är ekonomiskt sinnad
  • har god datavana
  • är noggrann och ambitiös
  • gillar att överträffa kundens förväntningar
  • trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo
  • drivs av nyfikenhet och problemlösning
  Ansökan och frågor

  Vill du veta mer om tjänsten kontakta Servicechef Håkan Fransson hakan.fransson@atteviks.se

  Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/7-2022. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare
  Mer info
  Område Älmhult
  Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (56 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

  Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

  Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.