Verkstadsmedarbetare

Verkstadsmedarbetare

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom verkstadsarbete. Du kommer till ett team med mycket kunnande, stor erfarenhet och god stämning. Alfing ligger ca 10 minuters gångväg från Älmhults station vilket gör pendling med tåg och buss enkel. På Alfing arbetar vi in 30 minuter per dag för att istället sluta kl 13.00 på fredagar vilket är uppskattat bland medarbetarna.

Dina arbetsuppgifter blir förädling av detaljer i främst plåt och rör genom pelarborrning, excenterpressning, svarvning, fräsning, valsning mm. Du som söker skall kunna arbeta självständigt varför goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav.

På Alfing arbetar vi aktivt med produktionsuppföljning för att hela tiden utveckla oss, i detta kommer du ha en viktig roll. Vi är även
ISO-certifierade enligt ISO9001:2015 samt ISO14001:2015.

Erfarenhet av affärssystemet Monitor, truckkörning, arbete med ständiga förbättringar och goda kunskaper i svenska är meriterande

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Du som söker tror vi har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning och har arbetat några år med verkstadsarbete. Du är en händig hantverkare som har lätt att ta dig an nya projekt och arbetsmetoder.
Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.

Vid ansökan skickar du enklast in ditt CV och personliga brev till info@alfing.se

Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Urval av kandidater sker löpande.

Lön enligt gällande kollektivavtal.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Max Stenberg 0476-268 06 för frågor rörande rekrytering eller arbetsledare Lars Karlsson 0476-268 24 för frågor rörande arbetsuppgifter, maskinpark mm.

För mer information om Alfing vänligen besök www.alfing.se
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alfing.se
Sista ansökningsdag 6 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfing i Älmhult AB är ett företag där affärsidén är konstruktion, tillverkning och försäljning av produkter i främst plåt och rör inklusive ytbehandling och montering. Våra kunder representerar ett stort antal branscher som t ex automation, inredning, logistik, möbler, ventilation och vård. Utöver det tillverkar och säljer Alfing även skogsmaskiner under varumärket Terri och som ett tredje ben förses idrottsanläggningar, universitet och skolor med fasta sittplatser under varumärket Alfing Komfortstolar. Alfing tillverkar även möbler för offentlig miljö under varumärket SOMA. Sammantaget skapar denna kundbredd en stabilitet i verksamheten. Alfing är privatägt och omsätter i dagsläget drygt 200 mkr på årsbasis med ca 130 medarbetare.