Montör till expansiv skogsmaskinstillverkare, hydraulik

Montör till expansiv skogsmaskinstillverkare, hydraulik

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom avdelningen.
En arbetsplats där goda idéer och kreativitet möter extremt korta beslutsvägar.
Du kommer till ett team med mycket kunnande, stor erfarenhet och god stämning. Terri ligger cirka 10 minuters gångväg från Älmhults station vilket gör pendling med tåg och buss enkel. På Terri arbetar vi in 30 minuter per dag för att istället sluta klockan 13.00 på fredagar vilket är uppskattat bland medarbetarna.

Dina arbetsuppgifter blir montering av skogsmaskiner som hydraulikmontör. Du behöver vara flexibel i ditt arbete då andra arbetsuppgifter förekommer frekvent eftersom man på avdelningen hjälps åt med allt från chassi- och hyttmontering till installation av elsystem och testkörning. Då vi även tillhandahåller eftermarknadstjänster så innebär arbetsuppgiften även service av våra kunders maskiner. Du som söker skall kunna arbeta självständigt varför goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav och tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är önskvärt.

Medarbetarna är även med och ställer ut på utvalda mässor, gör leveransinställningar till kund och har mycket kontakt med externa intressenter så som kunder och leverantörer.

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Du som söker tror vi har en verkstadsteknisk eller fordonsteknisk gymnasieutbildning och har arbetat några år som mekaniker eller med skogsentreprenad. Du är en händig hantverkare som har lätt att ta dig an nya kunskaper och arbetsmetoder. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.

Erfarenhet av hydraulik, elsystem, fordonmekanik är meriterande.

Vid ansökan skickar du enklast in ditt CV och personliga brev till info@terri.se

Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Urval av kandidater sker löpande.

Lön enligt gällande kollektivavtal.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Max Stenberg 0476-268 06 för frågor rörande rekrytering eller arbetsledare Tommie Söderstedt 0476-59 116 för frågor rörande arbetsuppgifter, maskinpark mm.

För mer information om Terri vänligen besök www.terri.se
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.terri.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Terri är en liten, smidig skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker. Maskinen är beståndsgående, den är endast 1.90 meter bred vilket gör den passande för miljöer där det kan vara svårt att ta sig fram med en stor skogsmaskin.