CNC-operatör till Alfing i Älmhult sökes!

CNC-operatör till Alfing i Älmhult sökes!

Personen som söker skall kunna arbeta självständigt varför goda kunskaper i ritningsläsning och CNC-programmering är grundläggande kompetenskrav. Vi tror att du har en verkstadsteknisk utbildning i grunden och har jobbat med CNC-bearbetning och –programmering i ett par år. Alternativt att du är tekniskt intresserad och har förmåga att ta till dig nya saker.
Erfarenhet av annan maskinbearbetning såsom excenterpressning, svarvning, fräsning, rörbockning mm. är meriterande.

Du som söker är engagerad och noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och en hög servicekänsla. Arbetet bedrivs ibland i team varför en god samarbetsförmåga behövs. Arbetet kräver vidare att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Instruktioner är skrivna på svenska varför det krävs att du kan formulera dig väl på svenska i tal och skrift.

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Arbetsplats: Älmhult.
  • Arbetstid/omfattning: Heltid, Skiftarbete.
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Vid frågor kontakta Max Stenberg 0476-268 06

Din ansökan, som behandlas konfidentiellt sänder du snarast via mejl till max.stenberg@alfing.se då löpande urval sker.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alfing.se
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alfing i Älmhult AB är ett växande företag där affärsidén är konstruktion, tillverkning och försäljning av produkter i främst plåt och rör inklusive ytbehandling och montering. Företaget tillverkar och säljer även skogsmaskiner under varumärket Terri och fasta sittplatser till idrottsanläggningar, universitet och skolor under varumärket Alfing Seating. Verksamheten har växt kraftigt under de senaste tio åren och omsätter drygt 250 mkr med ca 160 medarbetare. För mer information se: www.alfing.se