Receptionister till Hotell i Älmhult - Extrajobb

Receptionister till Hotell i Älmhult - Extrajobb

Letar du efter en möjlighet att utvecklas på ett av världens största företag? Till vårt välkända Hotell i Älmhult söker vi Receptionister som är positiva, drivna och inspirerande. Brinner du för samarbete och möte med människor från världens alla hörn så är detta extrajobbet för dig!

Välkommen till ett företag som bryr sig!
Det handlar om att skapa en bättre vardag för människor världen över. Visionen är basen i tillväxt. I detta multinationella företag där värderingar speglar verksamheten ligger största vikt vid att trivas och skapa trivsel för andra. Kulturen bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Tillsammans jobbar alla hårt, men har kul under tiden. Företaget satsar alltid på människor med positiv attityd som delar företagets värderingar.

Om Tjänsten
Som Receptionist innebär din huvudsakliga uppgift att vara en god värd med äkta intresse att få varje gäst att känna sig trygg och välkommen. Samtidigt som du bemannar receptionen och kassan sköter du även bokningar och svarar på frågor.

Människor som gästar hotellet i Älmhult kommer från närr och fjärran. Hotellet är präglat av Småland och företagets alla produkter. Rummen är inspirerade och inredda av egna experter för att varje gäst ska känna sig som hemma. Ett modernt hotell med största kapacitet där människans behov är i ständigt fokus.- Här finns rum för alla!

Om dig
För att arbeta på företaget krävs självklart ett genuint intresse för människan. Din inställning och motivation lägger grunden för din arbetsinsats. För att du ska trivas är det viktigt att du är öppen för olikheter, jämställdhet och mångfald. - Alla människors lika värde. Här flödar kreativitet och endast du själv sätter gränsen för din personliga utveckling.

Det är viktigt att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga. Tillsammans skapar ni gemenskap och trygghet för kunder som medarbetare. I hotellbranschen gäller högt tempo, snabba beslut och förändringar. För att ni ska lyckas krävs det att vara stresstålig och kunna hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi söker dig som är jordnära och besitter en positiv attityd. Det är viktigt att du föregår med gott exempel och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strävar efter en ren och fin omgivning samt kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt. Eftersom du möter människor från hela världen är engelska och svenska främst i tal en förutsättning och övriga språk mycket positivt.

Inför din roll som Receptionist till Hotellet ser vi gärna:
  • Erfarenhet av servering/hotellbranschen
  • Relevant utbildning (hotell/restaurang)
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift (meriterande vid fler språk)
  • Så flexibel som möjligt gällande tillgänglighet
Obs! Tjänsten kan endast erbjudas för dig med annan sysselsättning.

Vi kommer att lägga största vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten som Receptionist är en timanställning och du kommer arbeta löpande efter behov. Uppdraget är för dig som har en annan sysselsättning. Exempelvis är du student, driver eget, har ett annat jobb eller av någon anledning vill jobba extra. Du kan även bli erbjuden uppdrag på andra områden inom koncernen och arbetstider kan vara förlagda under dagar/kvällar och helger.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via +4673 684 7171

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.