"Staff Planner" till global organisation

"Staff Planner" till global organisation

Var med och utvecklas som Staff Planner tillsammans med ditt internationella team i en spännande och levande arbetsmiljö i Älmhult! Bli en del av det globala möbelföretaget och lev företagets värderingar som engagerar, motiverar och leder dig som medarbetare!

Om tjänsten
Du arbetar som ensam Staff Planner till företagets IT-Support Analyster. Som Staff Planner förväntas du att skapa schema och planera beläggning för ca 80 medarbetare i Sverige. Du kommer arbeta självständigt i din roll men tillhör företagets Area Team, samt ingår i ledningsgruppen. Kommunikation genom skrift och tal sker främst på engelska. Svenska språket är även till fördel i tjänsten.

Arbetsplats är i Älmhult där företagets främsta IT-verksamhet sker. Resor i tjänst till Helsingborg förekommer.
Arbetstider är förlagda under kontorstider med flexibilitet.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med möjlighet till anställning hos företaget.


Vem trivs här?

Företaget arbetar efter värderingar som är grunden i den gemensamma kulturen. Instämmer du med följande värderingar? Då kommer du älska ditt jobb och trivas i denna fantastiska och utvecklande organisation!

- "Tillsammans - Vi är starka när vi litar på varandra och har roligt när vi arbetar tillsammans."
- "Värna om människor och vår planet - Vi vill driva positiv förändring."
- "Kostnadsmedvetenhet - Vi utmanar ständigt oss själva och andra att göra mer av mindre utan att kompromissa kring kvalitet."
- "Annorlunda av en anledning - Vi är inte som andra företag och det vill vi inte heller vara"
- "Ge och ta ansvar - Vi tror på att stärka människor. Ge och ta ansvar utgör sätt att växa och utvecklas som individer."
- "Enkelhet - Enkelhet handlar om att vara oss själva och att behålla närheten till verkligheten."
- "Förnya och förbättra - Det vi gör i dag kan vi göra lite bättre i morgon."
- "Föregå med gott exempel - Vi anser att ledarskap är en handling, inte en roll."

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Staffplanning i en stor global organisation? Kanske till och med en organisation som arbetar med IT eller kundtjänst? Då har du verkligen hittat rätt!

Vi vet att du är noggrann, strukturerad och tar stort eget ansvar. Självklart har du ett öga för detaljer och är duktig på att se direkta behov och agera utefter! Vi tycker även att det är viktigt att du triggas av deadlines och har en analytisk förmåga.

Du är den som tänker utanför boxen och vågar testa nya tillvägagångssätt!
Vi letar efter någon som vill arbeta efter "Plan-Do-Review" , vilket innebär att du planerar kommande schema-perioder, du genomför planeringen med ditt verktyg och du analyserar sedan vad som kan göras ännu bättre till nästa gång!

På ett flytande och naturligt sätt kommunicerar du på engelska. Kan du även tala och förstå svenska är det till din fördel.

Är du intresserad?
Om du tycker tjänsten verkar spännande är du välkommen att skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev. Går du vidare i processen kommer du först bli ombedd via mail att utföra test samt spela in en kort videointervju. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt.

I denna rekrytering samarbetar företaget med Adecco och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Mindy Samwel , mindy.samwel@adecco.se, (Ansökningar kan ej tas emot via mail)

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.