Junior systemutvecklare till Älmhult!

Junior systemutvecklare till Älmhult!

Trivs du i de småländska skogarna och ägnar kvällarna åt programmering eller teknik? Är du dessutom nyexad eller junior i karriären och vill börja på ett riktigt spännande utvecklarjobb i höst? Toppen! Då är det här jobbet för dig - skicka in din ansökan!

Information om uppdraget

Vi söker dig som är nyexad från en högskole- eller civilingenjörsutbildning, eller har något års erfarenhet, och vill jobba i ett globalt företag med ett av sina kontor beläget i Älmhult. Danfoss är ett globalt företag som arbetar med innovativa tekniska lösningar världen över och har totalt 26 000 medarbetare. Den tekniska kompetensen är hög och medarbetarna är måna om att du som är ny in i teamet känner dig välkommen, får en dedikerad handledare och den introduktion som behövs för att komma in i arbetet. Varje förmiddag bjuds på fika och du och dina kollegor får möjlighet att umgås och lära känna varandra. Du kommer att jobba som konsult hos Academic Work och arbeta på uppdrag hos Danfoss. Danfoss har ett långsiktigt behov och intentionen är att du ska bli överrekryterad på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare kommer du att bli en del av Power Solutions som bland annat utvecklar mjukvara kopplat till styrsystem och hydralik för traktorer och andra arbetsfordon. Du kommer att arbeta med det egenutvecklade verktyget Plus+1GUIDE och utveckla standarder och protokoll för produkten. Du kommer att arbeta i en bred roll, främst med utveckling men även med dokumentation samt att testa den egna koden. Utvecklingen sker i högnivåspråk och du arbetar nära ditt team som består av ingenjörer, utvecklare och projektledare. Här har du verkligen möjlighet att lära dig av mer seniora kollegor och tilldelas inledningsvis en handledare som hjälper dig att komma in i arbetet.

Vi söker dig som

Du kommer att jobba i en teknisk miljö och det är därför ett stort plus om du har ett teknisk intresse. För dig som är nyexad är det viktiga att du gillar programmering och vill lära dig mer! Vi tror att du:
  • läst en eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
  • har goda kunskaper i något av följande programmeringsspråk: C ++ / C / C#
  • har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av eller intresse för simuleringsverktyg
  • har goda kunskaper i svenska
Vi tror att du som är nyfiken och teknisk intresserad passar bra in i rollen och i ditt team. Du behöver vara tålmodig eftersom det kommer att vara mycket nytt att lära sig - här har du goda möjligheter att lära av erfarna kollegor!

Övrig information
  • Start: Augusti/September
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Älmhult
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danfoss önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Älmhult
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se