Verksamhetsnära Financial Controller sökes för rekrytering

Verksamhetsnära Financial Controller sökes för rekrytering

Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av financial controlling och att arbeta i en internationell koncern?
Vi söker nu en erfaren controller för en rekrytering till vår samarbetspartner med placering på bolagets huvudkontor i Älmhult.

I rollen som Financial Controller kommer du arbeta med fokus på rapportering och rapporteringsflöde samt agera bollplank inom organisationen. Du kommer även att arbeta med uppföljning av budget, prognosarbete, lagerhantering samt kostnadsuppföljning. Kunskap och tidigare erfarenhet inom IFRS krävs och man rapporterar till ekonomichefen.

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har 5 års erfarenhet i rollen som Redovisningsansvarig eller Controller. Du är van vid att arbeta verksamhetsnära samt har erfarenhet av många kontaktytor samt rapporteringsflöden. Du har ett gott siffersinne, en utpräglad analytisk förmåga och är duktig på att se samband och finna avvikelser.
Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är en analytisk person som har lätt för att sätta dig in i och förstå system samt van vid att arbeta metodiskt med eget driv mot uppsatta mål. Vidare är du noggrann, samarbetsvillig, kommunikativ och prestigelös.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767 76 10 90
Område Älmhult
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (19 dagar kvar)