Hoppa till innehåll
PostNord Strålfors logotyp

Scrum Master till PostNord Strålfors i Alingsås

Ansök nu
Vill du arbeta med moderna utvecklingsteam som är i en agil digital transformation? Välkommen till PostNord Strålfors i Alingsås!

På PostNord Strålfors kommer du till en organisation med korta beslutsled och nära samarbete till alla delar i organisationen. Som Scrum Master kommer du leda två innovativa utvecklingsteam inom Payment and Identification samt Business Integration Management. Teamen har ett nära samarbete och du blir en del av ett agilt nätverk bestående av andra scrum masters och vår RTE.

Varmt välkommen till PostNord Strålfors!

Vi erbjuder dig
  • En flexibel arbetsgivare som värnar om ditt mående och utveckling
  • Arbeta i en kreativ miljö där du arbetar med två team som har nära samarbete med varandra
  • Fina förmåner i form av friskvårdbidrag, kompetensutveckling, pensions- och försäkringsavtal mm.
Det här gör du hos oss

Här arbetar du nära två utvecklingsteam där du har stort mandat att tillsammans med teamet driva arbetet framåt. Du kommer bland annat:
  • Leder, förbättrar och undanröja hinder för två team
  • Faciliterar ceremonies och workshops
  • Skapa ett bra arbetsklimat och motiverade teammedlemmar
  • Sprida kunskap om agilt arbetssätt för såväl team som övriga i organisationen
Ditt team och arbetsplats

Vi sitter i fina lokaler med toppmodern utrustning i Alingsås. Du kommer arbeta med två utvecklingsteam bestående av utvecklare och produktägare. Vi arbetar i 3 veckors sprinter enligt Scrum och SAFe. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Vi erbjuder en hybridlösning och är 50% på kontoret och 50% hemifrån.

Mer om dig

För att trivas i rollen tror att du som person är kommunikativ och drivande i att få arbetet att fortlöpa smidigt framåt. Din största intresse ligger i att teamet utvecklas och är strukturerat. Du har erfarenhet av LEAN, Kanban, XP, SAFe och DevOps och har arbetat med Scrum. Du har några års erfarenhet av rollen som Scrum Master och är certifierad. Vidare är du intresserad av teknik och systemutveckling har relevant utbildning inom detta.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Sofie Nordvall
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PostNord Strålfors är en viktig del av samhällets kommunikationsinfrastruktur och vi hanterar årligen över en miljard kommunikationsmeddelanden och fakturor åt våra kunder i Norden. Vår målsättning är att vara våra kunders strategiska partner för digitalisering och vi utvecklar kontinuerligt vårt erbjudande och vår nordiska plattform. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och det är våra 700 kollegor som varje dag möjliggör vår framgång. PostNord Strålfors är en del av PostNord-koncernen, den ledande leverantören av kommunikations- och logistiktjänster i Norden.

Vi har en kultur som kännetecknas av öppenhet, starka samarbeten, omtänksamhet och god kommunikation, och vi vet att mångfald och inkludering är en nyckelfaktor för att möjliggöra innovation och nytänkande.

Var med och skapa framtiden. Vi är idag mitt i en expansiv fas där vi vill ha med dig som vill vara med på, och bidra till, vår förändringsresa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare