Hoppa till innehåll
PostNord Strålfors logotyp

PostNord Strålfors söker utvecklare inom Java

Publiceringsdatum
11 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sofie Nordvall
Email
Telefon
Ansök nu
Vill du jobba med ny teknik inom Java och Microservices? Välkommen till PostNord Strålfors i Alingsås, utanför Göteborg!

Arbeta i det spännande affärsområdet Business Integration Management, där vi arbetar med digitala flöden för ordrar och fakturor. Det är en av PostNord Strålfors viktigaste avdelningar! Du välkomnas till ett agilt team men hög leveranskapacitet som säkerställer samhällsviktiga funktioner. Vi arbetar med modern javautveckling där vi ligger i framkant med bl.a. Microservices, Kubernetes och Openshift.

Varmt välkommen till PostNord Strålfors!

Vi erbjuder dig
  • En flexibel arbetsgivare som värnar om ditt mående och utveckling
  • Arbeta med moderna tekniker och vara med på PostNord Strålfors storsatsning av modernisering av applikationer och tjänster!
  • Arbeta med kommunikationsdrivande tjänster inom B2B och B2C-segment
  • Fina förmåner i form av friskvårdbidrag, kompetensutveckling, pensions- och försäkringsavtal mm.
Det här gör du hos oss
  • Utveckla och underhålla standardsystem och kundunika applikationer.
  • Utveckla tjänster, där din roll är som utvecklare inom Java tillsammans med ditt team.
  • Använda och utveckla företagets IT-streategi och arbeta med en tjänstebaserad arkitektur.
  • Samarbetar med ditt team där vi gärna par och mobprogrammerar för kunskapdelning och nytänk.
Ditt team och arbetsplats

Vi sitter i fina lokaler med toppmodern utrustning i Alingsås, ca 30 minuter utanför Göteborg. Du kommer arbeta i ett agilt utvecklingsteam som består av utvecklare, scrum master och produktägare. Vi erbjuder en hybridlösning där du får möjlighet att både jobba från kontoret och hemifrån.

Mer om dig

För att trivas i rollen tror vi att du som person värderar samarbete högt, är driven och ansvarstagande. Vi ser att du har några års erfarenhet av Javautveckling, gärna Spring Boot och Mikrotjänstorienterad arkitektur. Det är meriterande om du arbetat med Openshift, Kubernetes och någon form av frontendverktyg. Utöver det ser vi att du talar både svenska och engelska, samt är intresserad av ny teknik och systemutveckling och har en relevant utbildning.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
PostNord Strålfors logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PostNord Strålfors är en viktig del av samhällets kommunikationsinfrastruktur och vi hanterar årligen över en miljard kommunikationsmeddelanden och fakturor åt våra kunder i Norden. Vår målsättning är att vara våra kunders strategiska partner för digitalisering och vi utvecklar kontinuerligt vårt erbjudande och vår nordiska plattform. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och det är våra 700 kollegor som varje dag möjliggör vår framgång. PostNord Strålfors är en del av PostNord-koncernen, den ledande leverantören av kommunikations- och logistiktjänster i Norden.

Vi har en kultur som kännetecknas av öppenhet, starka samarbeten, omtänksamhet och god kommunikation, och vi vet att mångfald och inkludering är en nyckelfaktor för att möjliggöra innovation och nytänkande.

Var med och skapa framtiden. Vi är idag mitt i en expansiv fas där vi vill ha med dig som vill vara med på, och bidra till, vår förändringsresa.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Vänersborg
Data & IT
Företagslogga