Hoppa till innehåll
Lindströms Bil AB logotyp

Lindströms Bil i Alingsås söker en Däckarbetare

Ansök nu
Om jobbet

Till vår nyetablerade Däckverkstad i Alingsås söker vi nu en Däckarbetare.

Vi tror att detta är en spännande tjänst för dig som gillar både praktiskt och administrativt arbete.

I den här rollen erbjuds du ett varierat arbete då du jobbar med både däckskiften, krängning och balansering av däck, hjulinställningar, lagerarbete och till viss del även med försäljning av däck.

Vår vardag är varierad och säsongsbetonad. Ibland behöver vi jobba i ett högt tempo, med tunga lyft vilket ställer krav på att du har god fysisk arbetskapacitet, att du tycker om att "hugga i" och fungerar väl i tidvis stressiga situationer.

Du behöver också ha förmågan att vara noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete.

Vi jobbar i ett litet och väl sammansvetsat team vilket medför att arbetsuppgifterna kan variera över tid beroende på dagens förutsättningar. Detta innebär att du till exempel behöver ha god datavana, tycka om att ge service till kunder och kanske till och med tycker att försäljning är spännande.

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av däckarbete och som känner ett högt engagemang inför ditt arbete, gillar teamwork och drivs av det som i Toyota världen kallas för Kaizen - ständiga förbättringar.

B-körkort är ett krav, lika så att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Truckkort är önskvärt.

Kontakta Servicemarknadschef Mikael Larsson om du har några frågor om tjänsten.

Vi erbjuder dig
  • En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
  • Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
  • Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
  • Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
  • Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
  • Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Pensionsrådgivning - Att vara anställd hos oss ska vara en investering för framtiden. Alla våra anställda har möjlighet till personlig pensionsrådgivning.
  • Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande.
Mer info
Kontaktperson
Mikael Larsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare