Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

Maskinreparatör och Fastighetsunderhåll i Alingsås

Ansök nu
Om kundföretaget
Nu söker vi dig som vill jobba som maskinreparatör och fastighetsunderhåll hos vår kund i Alingås!

Vår kund är en global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att utveckla, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan. Deras vision är att vara den globala partnern för kompletta förpackningslösningar.

Dina arbetsuppgifter
Rollen och arbetsuppgifterna är breda vilket betyder att du ska tycka om ansvar, vara kreativ och lyhörd, kunna ta beslut samt trivas med flera ansvarsområden.

Som maskinreparatör är dina främsta arbetsuppgifter att säkerställa produktionens infrastruktur samt kontinuerligt göra underhåll och service på maskinerna. Du ansvarar för dokumentationen i detta avseende enligt företagets gällande rutiner. Du kommer bland annat ansvara för:

- Genomföra reparationer på företagets maskiner
- Beställa reservdelar alt kalla in extern servicetekniker
- Lämna/packa maskiner som ska på service
- Teknisk support till leverantörer
- Kontakt till leverantörer vid maskinstopp
- Utveckla och förbättra maskinparken

På sikt förväntas du inneha kunskap om företagets produktionsmaskiner gällande omställningar och funktionalitet samt teknisk maskinkunskap gällande infrastrukturens styrsystem. Även finnas tillgänglig för att serva, utbilda och stötta produktionspersonal vid maskinfel.

Fastighetsunderhåll innebär att se över verksamhetens faciliteter och struktur där du är ytterst ansvarig för verkstaden avseende verktyg, ordning och reda. Systematiskt brandskyddsarbete och lagstadgade kontroller genomförs via Anticimex portal, för vilket du innehar är med och utför. Du har också ansvar att säkerställa att:

- Vatten och avlopp är fullt fungerande för fastigheten
- Elkontroller (Lysrör, elsladdar, damm etc.)
- Kontroll av tryckluftsläckage
- Kontrollera att nödutgångar inte blockeras in- och utvändigt samt brandportarna fungerar som dom ska.

Du ska också kunna göra en helhets bedömning gällande portar i fastigheten, vid behov märka ut områden som ej får blockeras, ex nödutgångar, elskåp, värmepumpar etc, samt genomföra egenkontroll inom olika områden vid jämna mellanrum

Din profil
För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du är en person som är: Drivande, lösningsorienterad och har kunskap att identifiera problem och komma med kostnadseffektiva lösningar. Du har pedagogisk kunskap vid utbildning/upplärning av personal samt besitter flerårig arbetslivserfarenhet av maskintekniskt arbete. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Vi ser att du: Presterar på bästa sätt för att företagets mål skall uppnås, du följer policys och rutiner i kundens verksamhetssystem som bygger på standarderna för arbetsmiljö (ISO 45001), miljö (ISO 14001) och kvalitet (ISO 9001). Du medverkar i teamarbetet med ständiga förbättringar av företagets verksamhet och produkter, är beredd att, där kunden så kräver, göra avdelningsöverskridande insatser för att lösa kundens problem, att om man inte själv kan lösa de uppgifter man åtagit sig, säga ifrån till ansvarig chef.

KRAV:
Maskintekniska utbildning
MERITERANDE:
- Heta arbete - behörighet
- Inneha goda datakunskaper i Office

Övrig information
För frågor vänligen kontakta ansvarig konsultchef:
Rebecca.karlsson@konsultia.se

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.seMer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare