Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Vi söker en Ekonomichef/CFO till TRUMPF Maskin, Alingsås

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Elizabeth Darevik
Email
Telefon
Ansök nu
Är du en nyckelspelare med ett analytiskt sinne som vill ta en central roll i ett innovativt, nischat och internationellt företag? Trivs du i en bred CFO-roll, då har vi en spännande utmaning för dig!

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en erfaren och driven ekonomichef till vårt kontor i Alingsås. I rollen som ekonomichef är du ansvarig för den dagliga ekonomiverksamheten, inklusive redovisning, rapportering, budget och analys. Du rapporterar till VD och till det tyska moderbolaget. Dessutom kommer du att ingå i ledningsgruppen. Du kommer att ansvara för 5 personer.

Dina ansvarsområden:
 • Utveckla en finansiell strategi för att stödja företagets tillväxtmål.
 • Implementera den finansiella strategin och följa upp dess resultat.
 • Förbereda finansiell rapportering och analys för företagets ledning och koncernen.
 • Säkerställa att företaget följer gällande finansiella regler och bestämmelser.
 • Analys/uppföljning, Budget/Prognos.
 • Leda och utveckla den ekonomiska verksamheten.
Vi söker dig som har:

Ett entreprenöriellt mindset och en passion för siffror. Du är strategiskt och är duktig på att fatta välgrundade finansiella beslut. Vidare ser vi att du är en stark kommunikatör med förmågan att bygga bra relationer i alla led. Du har goda ledaregenskaper och är en coachande ledare.
 • Flera års erfarenhet av liknande arbete och är trygg i din roll.
 • Har gedigen erfarenhet av att arbeta med affärssystem (gärna i ISCALA eller SAP) och har ett stort IT - intresse.
 • Är trygg i samtliga delar av ekonomifunktionens arbetsuppgifter, allt från bokslut, månadsrapportering, hantering av valutor, fakturering, och förståelse för lagerhantering.
 • Goda kunskaper inom controlling.
 • Är effektiv, strukturerad och flexibel.
 • Tycker om att kavla upp ärmarna och få saker gjorda, är kundfokuserad och tar initiativ.
Vi erbjuder:

En spännande och utmanande roll i ett globalt företag där du får en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder stor frihet och förtroende till våra medarbetare att förverkliga sina idéer i praktiken. "Trusting in brave ideas"- det är vårt löfte till alla våra medarbetare och med dig ombord vill vi driva på utvecklingen av digitaliseringen inom tillverkningsindustrin.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar TRUMPF Maskin med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@jurek.se eller 073-5422746.
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TRUMPF Maskin AB är ett helägt dotterbolag till det tyskbaserade TRUMPF GmbH och Co. Vi är marknads- och teknologiledande inom maskin- och laserteknik för industriell plåtbearbetning och erbjuder kompletta produktionslösningar inom dessa sektorer tillsammans med digitalisteringslösningar i form av konsultation, plattform och mjukvara. Vi ansvarar för försäljning, eftermarknad, service och utbildning av verktygsmaskiner och laserteknik i Sverige och Norge. Vi vill att våra kunder ska vara långsiktiga partners som vi växer tillsammans med. Vår ivriga strävan att vara med och skapa framtiden driver kontinuerlig innovation och våra kunder är med och växer med oss. Vårt huvudkontor finns i Alingsås ca 4 mil från Göteborg med närhet till både flygplats och motorväg.

Läs mer om oss på: www.trumpf.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb