Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Försäljningschef / KAM Alingsås Bilvaruhuset

Ansök nu
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

På våra 2 stycken anläggningar i Alingsås (Bilvaruhuset (Kia/Nissan) och MG Alingsås) arbetar idag 4 st medarbetare med försäljning. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak. Hedin Bil Alingsås Bilvaruhuset är en fullserviceanläggning. Det innebär att vi säljer och servar allt från minsta personbil till större transportbilar. På vår anläggning Alingsås Bilvaruhuset säljer vi Kia, Nissan person- & transportbilar samt begagnat. Ca 1km österut har vi vår anläggning med renodlad MG-försäljning.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam och söker därmed en driven och engagerad säljande försäljningschef. I din roll som säljande försäljningschef ansvarar du för försäljningsteamet, där det krävs att du leder gruppen med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du arbetar för att leda försäljningen mot uppsatta mål och använder strategier för hur arbetslaget ska arbeta för att framgångsrikt nå målen. Du sätter upp tydliga mål med säljarna samt har uppföljning av dessa. Både i gruppnivå med gruppmöten men även individuella mål samt individuell uppföljning av dessa. Målen innefattar bla: volymmål, kundnöjdhet, proaktivitet samt struktur av rutiner och processer. Det kommer också krävas att du har kundkontakt samt i viss mån försäljning till kund samt att du täcker upp bilhallen på helger vid personalbrist.

I KAM-rollen förväntas du hålla i olika slags event. Allt från modellanseringar, provkörningsevent samt bjuda in gästföreläsare mm. Du ska även bearbeta och ha god löpande kontakt med företagen i distriktet.

Du kommer även ingå i den lokala ledningsgruppen som även består av platschef & servicemarkandschef.

Din profil

Vi söker dig som är ambitiös, prestationsinriktad och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Du ska ha ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag arbetar som säljare, säljledare eller försäljningschef inom bilbranschen och har uppnått goda resultat i denna befattning.

Som person är du självständig och vågar ta beslut och leda ditt försäljningsteam. Du har också lätt för att samarbeta, engagera människor för att skapa trivsel och höja prestationer, samt kan agera som ett bollplank vid behov. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra bra affärer!

Ett krav är att du har erfarenhet inom bilförsäljning & har god datorvana. B-körkort fordras.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställning är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Stefan Elmström
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare