Hoppa till innehåll
Dackstallet KB logotyp

Däckstället i Loo - Lagerpersonal

Däckstället i Loo är ett familjeföretag i närheten av
Sollebrunn, som har funnits sedan 1979. Under åren har företaget utvecklats till en grossistverksamhet med huvudfokus på motorcykeldäck & logistik.
Under de senaste åren har omsättningen ökat, lagerbyggnaden byggts ut och personalstyrkan förstärkts. Hos oss har du möjlighet att bli en del av ett prestigelöst företag där flexibilitet, samarbete och laganda råder. Nu söker vi dig som vill utvecklas, utmanas och lära dig mer om materialhantering och grossistförsäljning.
En positiv och ambitiös inställning är högt värderat hos oss och vi hoppas att du passar in på beskrivningen!

Arbetsuppgifterna består primärt av lagerhantering så som plockning, packning & att ta emot inkommande gods. På relativt kort sikt kan arbetsuppgifterna kompletteras med ordermottagning & kundtjänst via telefon eller e-post. Det finns även möjlighet på längre sikt att arbeta med administrativa uppgifter så som export av data / rapporter, registervård eller vissa delar av inköp. Datorvana är ett stort plus och vi ser gärna att du är nyfiken på hur kundresan och värdekedjan ser ut så att vi tillsammans kan skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och effektivisering.

Vår bransch är säsongsbetonad med extra hög aktivitet från vår till höst, så därför behöver vi primärt stärka upp vårt team under denna period. Men möjlighet till förlängning och utveckling av tjänsten finns!

Intresse för MC, Moped, ATV eller motorsport kan vara en fördel men är absolut inget krav.
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Benkel
Email
Område
Sista ansökningsdag
15 maj 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Däckstället i Loo är ett familjeföretag i närheten av Sollebrunn, som har funnits sedan 1979. Under åren har företaget utvecklats till en grossistverksamhet med huvudfokus på motorcykeldäck & logistik.

Liknande jobb