Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en mekaniker till Börjessons ATV i Alingsås

Mekaniker sökes till Börjessons ATV

Vi behöver förstärkning till Börjessons ATV i Alingsås. Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare inom ATV, marint, skog och trädgård. Vi jobbar med många starka varumärken. Börjessons ATV jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi söker en mekaniker till vår verkstad.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med främst ATV och Marin i ett team med flera duktiga mekaniker. Som Mekaniker i vår verkstad arbetar du med service, underhåll och reparationer på båtar, fyrhjulingar och vattenskotrar.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och att ge hög service. Du har förmågan att:
  • Planera, strukturera och organisera ditt arbete
  • Noggrant och effektivt utföra ditt arbete
  • Har lätt för att ta egna initiativ även under tidspress
  • Samarbeta med kollegor
Vidare har du en hög arbetsmoral och en ansvarskänsla.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet som mekaniker där du har utfört både servicearbeten och reparationer. Har du erfarenhet ifrån el och/eller diagnostik ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du har jobbat med liknande fordon. En förutsättning för arbetet är att du har datorvana. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift för att kunna läsa manualer och kunna hjälpa kunder med felsökning etc.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Läs gärna mer på https://www.borjessonsatv.se.

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Mattias Bågenholm via mail på mattias.bagenholm@borjessonsatv.se eller telefon 0322-653112 Sista ansökningsdatum är 2023-04-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare