Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Vi söker en Högvoltstekniker till Alingsås

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en Högvoltstekniker till vårt team på personbilar i Alingsås

Vår verkstad har full auktorisering för att ta hand om personbilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA och VW Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka verkstadsteam i Alingsås.

Dina arbetsuppgifter

Som högvoltstekniker personbilar kommer du arbeta med felsökning, diagnostisering och reparation av elektrifierade fordon. För rätt person så erbjuder vi en spännande utveckling inom högvoltstekniken.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning i grunden med fördjupning inom högvoltsteknik, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete inom den senaste biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya eltekniken inom Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA samt Volkswagen Transportbilar.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta:

Verkstadschef Anders Bondesen 0322-653547, anders.bondesen@borjessonsbil.se eller Servicemarknadschef Patricia Meijer 0322-78933, patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Ansök via Börjessons karriärsida: www.borjessonkoncernen.teamtailor.com/

Sista ansökningsdatum är 2023-12-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Börjessons logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Fler jobb från samma arbetsgivare