Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Servicerådgivare

Ansök nu
Servicerådgivare till vårt Volkswagen team i Alingsås

På anläggningen i Alingsås har vi auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt team i Volkswagen kundmottagningen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar att tillgodose kundernas behov hela vägen från bokning av service och reparationer som oftast sker genom telefon, mail eller internet. Vidare ska du ta hand om kunden fysiskt när denne kommer till anläggningen för att lämna in bilen. Dessutom ska du hålla kunden löpande uppdaterad under verkstadsbesöket samt lämna ut bilen till kunden på ett kommunikativt sätt, så att kunden förstår mervärdet av vår reparation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kundmottagande och servicerådgivande arbetsuppgifter
  • Bokning och förbeställning av kunden beställda arbeten och delar
  • Löpande dialog/kommunikation med kunden.
  • Slutfakturera färdiga reparationer/utförd service.
Personliga egenskaper

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet och din inställning. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande tjänst , fordonsbranschen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett plus.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta, Patricia Meijer 0322-78933 eller via mail: patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com.

Sista ansökningsdatum är 2023-06-23. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare