Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Personbilstekniker till Alingsås

Ansök nu
Vi söker en personbilstekniker/mekaniker till vårt team i Alingsås

Vår verkstad har full auktorisering för att ta hand om bilar för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA och VW Transportbilar. Vi söker ständigt nya utmaningar och siktar högt. Vilket gör att vi på Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera en ny kollega till vårt starka verkstadsteam i Alingsås.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA och VW Transportbilar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst inom Volkswagen koncernen är meriterande, krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och uppskattar ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken och det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas tillsammans med oss för att möta den nya tekniken.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta,

Verkstadschef Anders Bondesen 0322-653547, anders.bondesen@borjessonsbil.se eller Servicemarknadschef Patricia Meijer 0322-78933, patricia.meijer@borjessonsbil.se.

Välkommen med din ansökan via Börjessons Karriärsida

Sista ansökningsdatum är 2023-06-23. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare