Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Installatör/tekniker av Robotgräsklippare (Automower)

Vi söker installatör/tekniker av Robotgräsklippare (Automower)

Vi behöver förstärkning till Börjessons ATV i Alingsås. Vi är en av Sveriges ledande återförsäljare inom ATV, Marint, skog och trädgård. Vi jobbar många starka varumärken. Börjessons ATV jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera nya kollegor till vårt team.

Dina arbetsuppgifter
 • Planera & utföra installationer, ute hos kund.
 • Ge kunden enklare instruktioner om hur maskinen fungerar.
 • Reparera kabelbrott.
 • Rapportera utförda arbeten
 • Service av robotar i vår interna verkstad
 • Vinterförvaringsservice under höst/ vinterperioden
Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och att ge hög service. Du är ordningsam, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Har lätt för att ta egna initiativ även under tidspress. Din arbetsmoral och ansvarskänsla är hög. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att ha en god samarbetsförmåga.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av sälj/service, gillar mötet med kunder och att ge bra service. Du behöver inte ha någon formell teknisk utbildning mer än att du gillar teknik. Arbetet sker utomhus, det kan stundtals vara fysiskt.

Du har en förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete samt är noggrann och effektiv när du arbetar.

Tjänsten innebär att du åker ut till kund. Vi tillhandhåller servicebil därav är B körkort är ett krav.
  En förutsättning för arbetet är att du har datorvana. Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift för att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning etcetera.

  Ansökan

  Läs gärna mer på https://www.borjessonsatv.se. Ansök via Börjessons Karriärsida

  För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Mattias Bågenholm via mail mattias.bagenholm@borjessonsatv.se eller telefon 0322-653112

  Sista ansökningsdatum är 2023-04-30. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

  Välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  30 apr. 2023 (28 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

  Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

  Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare