Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om skolan

Montessoriskolan Globen är en fristående skola i Alingsås. Vår skola drivs av en ideell föräldraförening och är en F-9-skola med Montessoriinriktning. På vår skola ges elever, medarbetare och pedagoger de bästa förutsättningarna att utvecklas i en motiverande, lärande och trygg kultur som stöds av lärprocessen. Vi lägger stor tonvikt vid att vara en skola som visar tilltro till vars och ens förmåga och har tydliga mål för vad som ska uppnås. För oss är det viktigt att vi har ett ansvarfullt och framåtskridande samarbete mellan föräldrar, pedagoger och skolledning.

Vår verksamhet är värderingsstyrd, där samarbetet mellan föräldrar, elever, pedagoger och skolledning genomsyras av Globenandan.

Hos oss får du möjlighet att omges av engagerade elever, föräldrar och personal. Du får också uppleva tydlighet, delaktighet och framåtanda! Här blir vi bäst tillsammans!

Välkommen till oss!

Om Dig

Du har legitimation för att undervisa i Bild i grundskolans årskurs 7-9. Du ingår i ett arbetslag där du har ett tätt samarbete med dina kollegor. Du är mentor för en klass tillsammans med en kollega.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Ditt uppdrag är skapa en lärmiljö som stödjer utvecklingen av självständiga elever som är engagerade i sina egna liv. Orden KUNSKAP, SJÄLVKÄNSLA OCH LIVSKRAFT är viktiga begrepp i vår verksamhet. Eleven sätts i centrum i relation och samarbete med dig som lärare.

Välkommen med din ansökan idag!

Tänk på

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Tjänsten är tillsvidare och 50%.

Du måste uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret enligt gällande lagstiftning för att få arbeta med barn.

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se