Ytbehandlare till kraftindustri

Ytbehandlare till kraftindustri

Adecco söker nu ytbehandlare till företag i Alingsås. Du kommer arbeta med ytbehandling, truckkörning och materialhantering. Har du truckkort samt erfarenhet av att arbeta inom industri, produktion eller lager? Då är tjänsten som ytbehandlare något för dig!

Om tjänsten
Som ytbehandlare kommer du arbeta med ett fysiskt arbete i produktion där du ytbehandlar företagets produkter. Detta innebär att du ytbehandlar produkterna med olja och har travers till din hjälp. Tjänsten innebär även truckkörning och materialhantering. Arbetet är förlagt under 2-skift, vilket innebär varannan vecka dagtid 06:00-14:00 och varannan vecka kvällstid 13:54-21:54.

I din roll som ytbehandlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ytbehandling
  • Truckkörning
  • Traverskörning
Om dig
Vi söker dig som har god teknisk förståelse och ett intresse för teknik. Du bör ha någon arbetslivserfarenhet från industri eller produktion. Med tanke på att du kör truck är truckkort ett krav för tjänsten, har du traverskort är detta meriterande men inget krav.

Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet från tillverkningsindustrin
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdragsgivaren
Den största leverantören inom elkraft och automationsteknik runt i hela världen. Finns i 100 länder och i Sverige på ca 30 orter.

Om Adecco

Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som montör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Uppdraget tillsätts omgående och förväntas fortlöpa på heltid. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Julia Jonsson på julia.jonsson@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ytbehandling, industri, logistik, Alingsås, Adecco, Lerum, Floda, Vårgårda, Partille
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.