Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Elektronikmontör sökes

Ansök nu

Nu söker vi en erfaren Elektronikmontör!

Din framtida arbetsgivare
BEPE Elektronik är en samarbetspartner vid all typ av tillverkning av elektronik, såsom t.ex. hålmontering, ytmontering, test och mekaniskt montage. De erbjuder både prototyptillverkning och serietillverkning av kretskort.
Efter snart 40 år i branschen har företaget varit med och producerat det mesta när det gäller industrielektronik. Erfarenhet, kunnande och nyfikenhet i kombination med ett processtyrt arbetssätt och väl anpassat affärssystem gör BEPE Elektronik AB till en efterfrågad och välrenommerad samarbetspartner på marknaden.


Vad erbjuder rollen?
Till BEPE Elektronik söker vi ytterligare en erfaren Elektronikmontör/ Hålmontör. Som Hålmontör arbetar du med:

-hålmontering av elektronikkompenenter på kretskort. I arbetet ingår att läsa och förstå monteringsunderlagen
-mjuklödning samt avsyning av kretskort
-Korrigering av monteringsfel genom omarbete
- Arbetstiderna kan variera men är företrädesvis vardagar, kl 07.00-16.00


Vem är du?
Vi söker en person som är praktiskt lagd men stort intresse för tekniska lösningar. Vi söker dig som tidigare arbetat med elektronik i produktion, finmontering eller liknande tjänster så som hålmontör, ytmontör eller processoperatör. Det är meriterande att ha erfarenhet av mjuklödning och av att läsa monteringsunderlag. För arbetet krävs god datorvana.

Du kommer ingå i ett mindre team så egenskaper som ansvarstagande, noggrannhet men också positiv inställning och laganda är egenskaper vi letar efter.


Om Team Effektiv
Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till förlängning.
Varmt välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsten kontakta Johanna på johanna.heleander@effektiv.se

Sökord
Ytmontör, produktionsledare, produktionstekniker, produktion, Hålmontör, elektronikmontör

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Team Effektiv Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med goda chanser till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare