Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Innovativa Wood´s Professional verkar för det optimala inomhusklimatet inom en marknad med mycket stor potential! Här erbjuds möjligheten att sätta din prägel i ett entreprenörsdrivet företag som siktar högt och som kommer att satsa på dig. Välkommen med din ansökan!

Om vår kund

Woods Group är ett entreprenörsdrivet bolag som grundades 2006 med kunder över hela Europa. De har ett starkt fäste i Sverige och Norge, eget dotterbolag i Frankrike och växer snabbt i Schweiz, Tyskland, England och Baltikum. De etablerar sig nu också med egen personal i Danmark och Finland. Bolaget drivs som ett familjeägt bolag med en platt och snabbfotad organisation. Efter kraftig tillväxt med god lönsamhet de senaste åren omsätter de idag ca 300 msek och har ett 20-tal anställda. Deras ursprung är avfuktare med det kanadensiska varumärket Woods som en bas. Under senaste åren har de utvecklat sin verksamhet med en portabel AC och expanderat via ett 20-tal länder runt om i Europa. Vid sidan av den basen har de investerat i ny teknik via två dotterbolag där de med mätstationer och produkter för bl.a. lagerluftrening, avfuktning och ozonrening nu skall närma sig den mer professionella marknaden. Läs mer på https://woods.se/sv/woods-professional

Dina arbetsuppgifter

Som säljande affärsutvecklare kommer du att etablera, förbättra och driva utveckling av affären. Du kommer att bryta ny mark med kunder inom logistik, industri och för andra arbetsplatser eller segment där renare luft eftersträvas. Dina kunder finns inledningsvis i Sverige men under din framgångsresa är både övriga Norden och Europa målet så du kommer att resa i tjänsten. Wood´s Professional befinner sig i en stark tillväxtfas och du får du chansen att påverka och forma både rollen och företaget. Utgångspunkten i arbetet kommer dock vara att jobba med egen försäljning och bygga upp affären med tydliga strukturer och planer för hur försäljningen ska bedrivas framåt. Du har ett starkt fokus på att ta fram en klok framtida strategisk marknadspositionering för verksamheten och rapporterar till vd för Woods Group.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl.a.:
 • Identifiera och inleda nya kundkontakter
 • Utveckla långsiktiga affärsrelationer
 • Bedriva din egen försäljning.
 • Utveckla konceptförsäljning
 • Upprätta och genomföra strategiska affärsplaner
 • Skapa och utveckla långsiktiga strategier
Din profil

Du är nästa generationens affärsutvecklare som verkligen brinner för försäljning, att skapa nya hållbara affärer och relationer. Din vilja att uppnå resultat är tydlig och du är intresserad av att utvecklas i syfte att föra dig själv, dina kunder och företaget framåt. Som person är du därför präglad av ett affärsdriv, är kommunikativ och starkt relationsskapande. Du har idag en given position inom försäljning med erfarenhet av tillväxt och kanske även ledarskap. Du kommer till ett teknikdrivet, entreprenöriellt bolag med en enkel och familjär kultur som uppskattar dig med naturlig pondus och karisma och som vågar ta plats och ställa de rätta frågorna, samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk. En av dina drivkrafter är att skapa resultat samtidigt som du är nytänkande och lösningsorienterad. Tjänsten ställer höga krav på dig att strukturera upp arbetet - både för dig själv och dina kollegor. Huvudkontoret ligger i Alingsås så vi tror att du bor i västra Sverige men rätt person kan bo precis var som helst, om du kan tänka dig att vara på plats på kontoret 2-3 dagar i veckan. Hos oss erbjuds rätt person mycket stora möjligheter att utvecklas.

För att lyckas i rollen som säljande affärsutvecklare tror vi att du har:
 • Gedigen arbetserfarenhet inom B2B-försäljning, både i att etablera och arbeta med stora kunder
 • Ett visst teknikintresse men framför allt viljan att lära dig
 • Erfarenhet från närbesläktad bransch eller tidigare har jobbat med att liknande koncept
 • God affärskunskap och kan ta ansvar för prissättning av produkt och projekt
 • Ett brinnande intresse för försäljning, är självgående och modig
 • Flerårig erfarenhet av att upprätta helt nya affärsrelationer med dokumenterade goda resultat
 • Ett genuint intresse för människor och relationer
Krav:
 • Erfarenhet av egen försäljning
 • God affärsförståelse och erfarenhet inom ekonomi
 • God presentationsteknik och förhandlingsvana
 • Engelska i både tal och skrift
 • B-körkort
 • Kunna resa i tjänsten
Villkor:

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Alingsås
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Lön: Fast och bonus/rörlig del
Arbetstid: Heltid
Tjänstebil: Ingår

Sökord

försäljning, konceptutveckling, konceptförsäljning, B2B, affärsutveckling, tillväxt, , inomhusklimat, affärsmannaskap, ledarskap,
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Wood´s Professional. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdagen är 4 september. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna linda.jarkvist@effektiv.se.